Треньорът на „Левски“ Пепе Мурсия определи група от 21 играчи за предстоящото утре дерби с ЦСКА, което е част от 2 кръг на „А“ група. Двубоят на стадион „Васил Левски“ е от 19:30 часа в неделя и ще бъде излъчван по ТВ 7.
 
Прави впечатление, че в обявения на сайта на „сините“ списък с играчи е и крилото Антон Огнянов, за който беше обявено, че ще бъде преотстъпен под наем на Локомотив (София). Сред избраниците на Мурсия са Георги Сърмов и Валери Домовчийски, за които беше обявено, че са под въпрос за мача заради контузии.
 
В листата е и най-новото попълнение на „Левски“ - нападателят Антонио Аниете. Треньорът Мурсия обяви, че на испанското острие липсват отборни тренировки със „сините“, но може да влезе в игра срещу ЦСКА, ако бъде преценено.
 
Групата на „Левски“: Кристиян Наумовски, Стефано Кунчев, Пламен Крумов, Радослав Димитров, Пламен Димов, Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Веселин Минев, Георги Сърмов, Лъчезар Балтанов, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Роман Прохазка, Божидар Краев, Антон Огнянов, Луис Педро, Мигел Бедоя, Валери Божинов, Валери Домовчийски, Антонио Аниете, Владислав Мисяк