Треньорът на „Левски“ Пепе Мурсия беше уверен, че неговият тим може да спечели дербито с ЦСКА, което е утре от 19:30 часа на стадион „Васил Левски“. Той потвърди, че Валери Домовчийски и Георги Сърмов са под въпрос за мача, но пък Валери Божинов ще играе.
 
„Най-важното в тези мачове е резултатът. Срещат се два големи отбора, а това е огромно предизвикателство. Ще излезем с готовност за победа. Няма значение с колко нападатели ще играем, важното е да вкарваме голове. Ще продължаваме да работим така, както досега", заяви Мурсия на пресконференцията си преди мача.
 
„Имаме проблеми с Домовчийски и Сърмов. Ще изчакаме мнението на лекарите и тогава ще решим. Няма проблем с Валери Божинов, той е здрав и ще играе. Спокоен съм преди мача. Мислим за този двубой като за всеки друг - за победа“, допълни испанецът.
 
„В мача срещу Зимбру ми направи впечатление рутината на ЦСКА. Въпреки лошия резултат, те са много опитен състав. Гледал съм им вече няколко мача, не могат да ме изненадат. Не знам дали мисълта за вечното дерби им е повлияла на играта срещу Зимбру“, коментира треньорът на „Левски“.


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите