ЦСКА отпадна от Зимбру (Молдова) след равенство 0:0 на реванша. В първия мач двата тима направиха 1:1 в София и "червените" напуснаха Лига Европа още във втория квалификационен кръг. Александър Томов вече разпространи официално обръщение чрез сайта на ЦСКА, в което каза, че всякакви оправдания са излишни. Думите му идват след изказването на Стойчо Младенов, че граденето на напълно нов състав е причина за отпадането. Малко след съобщението на Томов почитателите на Младенов, които администрират страницата му във "Фейсбук", го защитиха.

Ето какво пишат администраторите от страницата на Стойчо Младенов:

Понеже се уморихме да гледаме "изказванията" и "любезностите", акълите и "професионалните насоки" на някои "фенове" на Стойчо Младенов, ние, администраторите на страницата държим да ви го кажем - който не го харесва, не му е мястото тук.

Тези, които имат слаба и къса памет, пък ще ги попитаме, дали ще им е по-добре като дойде друг и поведе отбора в това му състояние, като да, дайте алтернатива подплатена с тежък аргумент?!

Кой друг освен Младенов и екипа му се нави да води ЦСКА миналата година след разрухата оставена от пернишките боклуци и тази след напускането на 7-8 основни футболисти?

Какви успехи бяха постигнати с отбор разпасана команда?

Оплакал ли се е Младенов или някой от екипа му за забавени и неполучени заплати през изминалата година?

Като не можете да подкрепяте отбора и треньора като губи, не го правете и като печели!