Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, очевидно не страда след драматичната раздяла с Иво Аръков. И докато актьорът още се възстановява от боя, който отнесе преди няколко нощи в столичния квартал "Манастирски ливади", Мика се вихри по купони из нощна София.

Снощи Стоичкова беше придружавана в хитовата дискотека "CLUB 33" от именития танцьор Атанас Месечков. Както вече самата тя разкри, двамата са близки приятели. А дали между тях няма и нещо повече, питаха се посетителите на чалготеката, които станаха свидели на горещите и страстни танци на Мика с Наско. Близостта им се забелязва и от снимките, като на една от тях Стоичкова дори е седнала в Месечков, натискайки му се пред всички. И двамата вече не крият за близостта си и споделят свои общи фотоси на профилите си в социалната мрежа.

"Супер сте!", "Страхотни сте!", са най-честите коментари под снимките им.

Тази нощ компания на Мика и Месечков правеше половинката на шефа на хитовия клуб Петко Димитров - чаровната Яна Димитрова.

"Двете красавици - Мика и Яна, които се сдушиха по време на „Денсинг Старс”, се впуснаха в луда веселба на участието на любимеца на тийнейджърките Галин", пишат от дискотеката на страницата й във "Фейсбук", където се появиха и снимкита на Мика с Месечков.

"За Яна, която в средата на май стана мама на малкия Доменик, това бе първото нощно парти след раждането на бебето. Макар доста медии да се опитаха да я изкарат недобросъвестна родителка, шампионката по спортни танци чак сега си позволи да си припомни моминските времена и, разбира се, събра аплауза на импровизирания дансинг, на който е абсолютен професионалист", съобщиха още от дискотеката на Петко Димитров.


mika2.jpg

mika1.jpg

mika.jpg

mika4.jpg

mika3.jpg

mika5.jpg