Привържениците на "Левски" ще определят премиите на играчите на "сините". Това обяви Степан Хиндилян, който бе представител на феновете при подписването на днешния договор между клуба и Лев Инс АД. Кой колко заслужава, ще се определя според представянето на играчите в отделните мачове.

„В последните години така се случи, че НКП на "Левски" се превърна в коректив и доказахме, че можем да помагаме. Приветстваме новия спонсор. Той предлага интересен модел на финансиране на отбора чрез допълнително стимулиране на играчите според тяхното представяне. Феновете издействахме правото си да определяме кои футболисти могат да получават стимули. Освен това всички фенове от НКП ще може да се възползват и от преференциални услуги от компанията”, каза Хиндилян.

Запознати със идеята на феновете уточниха пред БЛИЦ, че бонусите ще се раздават по следния начин - след срещите с Литекс, Лудогорец и ЦСКА ще бъде пускана анкета във форумите и Фейсбук. Там всеки един "син" привърженик ще гласува кой е играл най-добре от тима. И тези, които бъдат отличени и избрани ще получат допълнителен финансов бонус.