Верея разби с категоричното 5:0 Черноморец (Бургас) в контролна среща между двата отбора от "Б" група, която се игра на помощния терен на "Трейс Арена". В 6-ата минута домакините от Стара Загора имаха възможност да открият резултата. Тогава Ивелин Илиев центрира в наказателното поле на "акулите", Ангел Костов отправи удар, но топката срещна дясната греда. В 32-ата минута Стоянов от бургаския тим отправи удар от наказателното поле, но топката премина над старозагорската врата.

Минута по-късно защитникът на старозагорци Цветелин Радев можеше да открие с глава, но не успя да насочи коженото кълбо от удобна позиция в целта. В 44-ата минута Живко Желев откри резултата за Верея с глава след центриране от корнер. Желев празнува 35-и си рожден ден и ръководството на Верея го поздравява с личния му празник и му пожелава здраве и много успехи.

След почивката в 49-ата минута резултатът стана 2:0 за Верея. Халфът Николай Киров се възползва от лошо избита топка от вратаря и с техничен удар от границата на наказателното поле го прехвърли.
Ангел Костов вкара за 3:0 в 57-ата след като стражът на бургазлии не успя да избие топката след удар на Пламен Пенев и Костов реализира третото попадение.

До края на мача Верея отбеляза още две попадения за крайното 5:0, а техен автор стана Стелиян Евтимов, който в 86-ата и 87-ата минути се разписа във вратата на Черноморец. Първото си попадение вкара след диагонален удар, а второто след асистенция отдясно на Джунейт Али.

Съставът на Верея:
Григоров, Али, Желев, Радев, В. Митев, Георгиев, Киров, Костов, Яшар, Илиев, М. Митев (Ганев, Пенев, Идризов, Евтимов, Ботев, Ангелов)