"Левски" подписа с новия генерален спонсор. Компанията "Лев Инс" сключи контракт с футболния клуб, но любопитното е, че той е само до края на календарната 2014 година. След това ще се преценява дали да бъде удължен. Младите играчи Божидар Краев, Илия Димитров и Галин Гашев позираха с фланелките с новото лого. Именно с въпросните нови екипи с изписано името на генералния спонсор "Левски" ще играе в дербито срещу ЦСКА в неделя.

"Договорът е до края на годината. Период, в който двете компании ще преценят резултатите от това сътрудничество. Най-логично е да се търси продължаване на партньорството. Колкото по-дълготрайно е сътрудничеството между две компании, толкова по-добре. Виждате с предишния генерален спонсор сме вече 18 години и продължаваме. Надявам се да има развитие и след края на договора за бъдещи контакти", заяви Константин Баждеков.

"Конкретна сума няма да назова, имаме договорена твърда сума, която ще получаваме всеки месец. Останалите суми са за постигане на конкретни резултати. Най-вече премиране и бонуси, когато се постигнат определени резултати. Договорът е направен така, че да защитава интересите на двете компании. Това е стимулиращ ефект за постигане на по-добри резултати", допълни финансовият директор на "сините".

"Лев Инс няма претенциите да се конкурира с Газпром, Дойче Телеком и т.н. Не е търсен повод да дебютираме точно в мача с ЦСКА. Просто така се получи. Ние като компания няма да се месим в спортно-техническите неща на клуба. Ние искаме да помагаме за развитието на футбола и особено на младите таланти", заяви представител на "Лев Инс".

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите