Димитър Бербатов иска да има още едно дете. Голямата мечта на Митко всъщност е най-после да се сдобие със син, след като любимата му Елена го дари с две момиченца. Голямата Дея се роди през октомври 2009 година, а малката Елия през 2012-а. За целта Бербо постоянно напирал пред жена си да пробват още веднъж. Елена обаче се дърпала най-вече заради възрастта си. Половинката на Димитър е на 36 години – с три по-голяма от него.

“Тя имаше втора тежка бременност и едва ли ще се съгласи толкова бързо да забременее за трети път. Тука и лекарите трябва да си кажат думата. Митко се моли отговорът да бъде “да". Пък ако всичко е наред, вече си е Божа работа какво ще бъде третото дете. Мечтата му е момче, за да го наследи на терена”, коментират близки до Бербатов.

Припомняме, че голяма част от известните ни футболисти имат по две дъщери. Сред тях са Христо Стоичков, Наско Сираков, Емил Костадинов, а Трифон Иванов даже е с три. Туньо също като Бербо мечтаеше за син. От брака си с Марияна той се радва на две дъщери. Впоследствие легендарният защитник тръгна с далеч по-младата от него Денислава, от която също има момиче.