Футболисти и треньори на ЦСКА заминаха за Молдова, където в четвъртък (24 юли) е реваншът със Зимбру. Двубоят в Кишинев е от 20:00 часа, а първият мач завърши наравно 1:1 в София. Стойчо Младенов забрани на футболистите да говорят на аерогарата, като самият той също не застана пред камерите. Една от причините според колеги е присъствието на камера на телевизия, която е в конфликт с "червените".

Единствено новият помощник треньор Тодор Янчев каза няколко думи на заминаване: "Със сигурност няма да ни е никак лесно в реванша. Още в първия мач се видя, че Зимбру е сериозен отбор, докато ние още изграждаме нашия състав. Проблемите при нас не са само в защитата, а и в другите линии, тъй като имаме много нови футболисти, които имат нужда от адаптация. Никой не може да дойде и да очакваме от първия му мач да показва някаква феноменална игра".

"Всяка една победа дава самочувствие на отбора и успехът в Ловеч не прави изключение. Добре беше да стартираме шампионата с три точки, но сега трябва да гледаме само към срещата със Зимбру и да търсим успеха", допълни асистентът на Младенов.

Ето групата от 21 играчи:
Вратари: 33. Якуб Дивиш, 99. Стоян Колев
Защитници: 3. Александър Тунчев, 5. Сендрино Мисиджан, 6. Пламен Крачунов, 19. Апостол Попов, 21. Венцислав Василев, 29. Божидар Чорбаджийски, 31. Кристиан Супусепа
Халфове и нападатели: 4. Стивън Сънди, 7. Тони Силва, 8. Борис Галчев, 11. Неманя Милисавлевич, 9. Мартин Камбуров, 13. Орелиен Жоаким, 17. Серджиу Буш,  20. Луис Карлос Соарес, 22. Еденилсон Бергонси, 28. Маркиньос,  71. Антон Карачанаков, 73. Иван Стоянов

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите