Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев намери поводи за оправдание, след като тимът му направи 1:1 като гост на Дюделанж в мач реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.
 
Играхме доста бавно, но тревата беше висока, а времето – задушно. Ясно е, че сме се класирали, но това не оправдава поведението на терена. Може би играчите ми бяха прекалено самонадеяни. Трябваше да играят за удоволствие, тъй като това много рядко се случва, а те не съумяха да го направят“, коментира Стоев.
 
„Това, което даваме в момента като продукция, не е задоволително, нямаше бързина. При това от тези хора, които трябваше да осигуряват бързината. Точно те бяха виновни за по-бавния футбол, който показахме“, сподели наставникът.
 
„Една част от играчите още не са в това състояние, в което трябва да бъдат. Надявам се по-бързо да влизат във форма, тъй като креативността им се губи. Винаги има и позитивни моменти, във всеки един мач. Далеч съм от мисълта да правя апокалипсиси от случилото се“, завърши Стойчо Стоев.