Президентът на Литекс Трифон Попов коментира предстоящия мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Дьошдьор.

Запитан дали отпадането на Литекс ще бъде трагедия, босът на "оранжевите" отговори с утвърдителното „да“. Въпреки това, Попов не смята, че двете поредни поражения ще повлияят върху Красимир Балъков и заемания от него пост.

"Разбира се, че не е отписан мачът, имаме някакви шансове, отборът на Дьошдьор има по-големи шансове, но не отписваме мача. Това все пак са турнирни двубои. Публиката им не е голямо преимущество при гостуването, заяви Трифон Попов.

- Има напрежение в тима, ние не сме отбор, който е свикнал да губи в два мача поред без да отбележи гол. Надявам се да излезем от това състояние. Красимир Балъков си държи съблекалнята, той разговаря с играчите, направили са си нужните изводи. Балъков може да се чувства спокоен за своя пост. Да, зная, че често се сменят тук треньорите. В България е така, но ние се надяваме да вървим по друг път. Дали сме му картбланш и оставката му не стои на дневен ред.“

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите