Покрай идването на испанския голмайстор Антонио Салас Куинта в "Левски" на "Герена" дойде още един нов футболист. 20-годишният нападател Валентин Добревски се завърна в школата на "сините", само месеци след като напусна в посока морето. Синът на Гено Добревски дори вчера игра за дублиращия отбор на "Левски" при загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив). БЛИЦ разбра, че тръгналият си от Нефтохимик нападател е получил шанс отново да играе на "Герена". За завръщането му помогнал добрият му приятел Валери Божинов.

Именно покрай близките си отношения със звездата Вальо често попада под светлината на прожекторите. Имаше период, в който Добревски-младши постоянно споделяше снимки във "Фейсбук" с Божинов. Двамата  бяха снимани пред "Бентли"-то на бившия нападател на Манчестър Сити и Ювентус, във фитнеса и къде ли още не. Сега целта им е да заиграят заедно и в първия отбор на "Левски".

Припомняме, че роденият в Пловдив Валентин Добревски, който е офанзивен халф, премина през школите на ЦСКА, "Левски" и Славия. Талантът игра за кратко в Локомотив (Пловдив), след което носи и екипа на Нефтохимик.

Валентин Добревски е гадже на най-талантливата ни гимнастичка - грацията Мария Матева.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите