ЦСКА пробва да се уреди с 14-ото си попълнение за летния трансферен прозорец. Медиите в Италия съобщиха, че "армейците" следят ситуацията около нападателя на Катания Едгар Чани, който е албанец.

Чани е роден на 22 юли 1989 година и прекарва почти цялата си кариера в Италия. До момента е защитавал цветовете на Пескара, Палермо, Асколи, Падова, Пиаченца и Модена. За две години играе в Полша за  Полония (Варшава). През 2013-а преминава в Катания, но записва едва 4 мача, след което следват два периода под наем - първият е в Карпи, а от януари - в Бари.

Договорът му за наем изтича на 30 юни, но Катания иска отново да го преотстъпи някъде. Интерес към него има от страна на Салернитана, но футболистът няма желание да рита в трета дивизия. Именно заради това медиите в Италия прогнозират, че в крайна сметка може да се озове на "Армията".

Чани има записани и 15 мача за албанския национален отбор, в които е отбелязал 4 гола. За Бари през последния сезон има 17 мача и 4 попадения. Най-успешен е периодът му в Полония (Варшава), където в 34 срещи бележи 13 гола.











БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите