Барселона обяви трансфера на Луис Суарес от Ливърпул, като единствено се чака нападателят да пристигне идната седмица, за да подпише официално договора си.

Много бързо различни медии видяха новия тризъбец в атаката на 22-кратния шампион на Испания. А именно - Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес.

Но феновете в социалните мрежи използваха въображението си, за да погледнат нещата от различен ъгъл. Оказа се, според тях, че не триото е акцентът в случая. Дори можем да се съгласим с тях.

Вече се появиха заигравки със снимки между Луис Суарес и... Пепе, разбира се. За всеки е тайна какво точно се случва в главата на защитника на Реал (Мадрид), но за никого не е тайна, че подаденият сигнал може да доведе до нещо неочаквано във всеки един момент.

Същото се отнася и за Суарес, който през следващите четири месеца няма да може да хапе, както вече го направи по английските терени, дори и в Южна Америка. За последно срещу Италия (1:0) на Световното първенство. Заради действията си ФИФА му забрани дори да тренира с клубния си тим, вече Барселона.

Остава да изчакаме това Ел Класико, в което и двамата да са на терена. И да се надяваме на красив футбол, а не на къч или захапка.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ