Ветераните на Локомотив (Сф) и Витоша (Бистрица), популярни още като "Тигрите на Бойко", завършиха при атрактивното 9:9 в приятелски мач в памет на Атанас Михайлов. На 5 юли се навършиха 65 години от рождението на Бате Начко. Той напусна този свят на 1 октомври 2006 година.

Преди първия съдийски сигнал участниците в срещата поднесоха венци и цветя пред барелефа на легендарния футболист.
Публиката на стадиона в “Надежда” видя интересна игра, поднесена от част от най-известните футболисти в историята на “червено-черния” клуб. Бившият премиер Бойко Борисов по първоначална уговорка трябваше да играе едно полувреме за своя тим, а през второто - за Локомотив, но неотложни ангажименти промениха плановете му. За домакините на терена излязоха Румен Горанов, Кристиян Добрев, Георги Бонев, Венци Арсов, Ангел Колев, Бойчо Величков, Борис Манолков, Киро Метков, Диян Петков, Калоян Караджинов и други. Атаката на отбора водеше малкият син на Начко - Виктор, а неговият брат Мишо беше помощник на старши треньора Владо Лалов.

Официални гости на събитието бяха ексшефът на ПФЛ и БФС Валентин Михов, председателят на сдружението на футболните ветерани Димитър Ларгов и др. Редовното време завърши 4:4. За “червено-черните” се разписаха Христо Коилов -2, Бойчо Величков и Мишо Михайлов. С дубъл за “Бистришките тигри” се отличиха Георги Богданов – Животното и Николай Цанев – Доктора. При дузпите отново беше постигнато реми – 5:5. Агенция БЛИЦ беше медиен партньор на проявата.

Главен съдия на срещата беше Георги Игнатов с асистенти Мартин Ангелов и Николай Георгиев.