Спортният директор на "Левски" Георги Иванов обяви, че Владимир Гаджев, Орлин Старокин и Даниел Димов повече няма да играят за "сините". Освен това Гонзо е ядосан на национала Веселин Минев, който уж трябваше да се върне на "Герена", но предпочете да остане в "Ботев" (Пловдив).

"Договорът на Гаджев изтича на 30 юни, а този на Старокин вече е прекратен. Ние няма как да задържим играчи, които не искат да останат. Договoрът и на Даниел Димов изтече", коментира Георги Иванов.

"Относно Веселин Минев, той ме потърси, когато нямаше оферта от "Ботев" (Пловдив). След това обаче е получил такава и тя явно му се е сторила по-апетитна. Вече имаме горчив опит от футболисти, които са в "Левски" само заради пари. На нас такива не ни трябват такива играчи, които гледат да вземат с 1000 лева повече", отсече Гонзо.

"Ще ни трябват 4-5 футболисти. Много е важно да изберем точните хора, а това означава да не бързаме, за да не допуснем грешки. Роман Прохазка е футболист на "Левски". Беше преотстъпен на Спартак (Търнава). Там не можаха да се разберат за личните условия и сега се връща при нас. Дали ще остане, зависи от треньора", каза още бившият нападател.