Наско Сираков се закани да разкрие скандални неща около "Левски", които щели да имат ефекта на атомна бомба. "Разбира се, че е така. Поне при мен винаги е искрино. Аз казвам това, което мисля. Левски празнува 100 години обич, 100 години любов.

"Видяхме атмосферата на стадиона. Това е абсолютна подкрепа. Стискам палци не само на Гонзо, а на "Левски". От много време всеки момент и важен. Проблемът е, че под една или друга форма нещата не вървят добре, сега се надяват да се оправят. Батков обеща европейски вечери. Това е поредната лъжа от неговата уста. Това няма как да се случи. В "Левски" това е много малко вероятно да се случи в такива срокове. Гонзо трябва да се насочи към по-евтини млади футболисти и юноши. Това не предполага никакви европейски вечери, за които говори.

Относно Ивайло Петев...Аз щях да направя поредния си голям подарък за синята общност, но за съжаление това не стана. Бях предупреден, преди да събекат Петев на пресконференцията.

Не зная кой финансира "Левски". Една част дава Тодор Батков. Дълбоко се съмнявам, че дава всички. Той вече официало заяви, че няма възможност. След като е така, трябва да си тръгнеш. Обмислям едно много сериозно нещо и ти гарантирам, че ще е отзвук с атомна бомба, но няма да кажа какво е. Ще касае всички левскари, само това ще кажа, загадъчно заяви Сираков пред bTV.

- За юбилея...Няма как да не изживяваш такъв момент. Пепи Димитров разказа историята по великолепен начин и ни накара всички да се разчустваме. Константин Папазов е от слепите котенца, които прогледнаха. Той беше болен цесекар. Аз го познавам от този период. Краси Безински му беше най-добрият приятел още от периода 1991 /92 година. Научих го дори да играе карти. Няма нищо лошо в това да погледне. Не съм дарил пари, защото не съм сметнал да го направя. Но нямаше дилема, дали да отида или не. По добре да не дариш, отколкото да обявиш, че даваш 10 000 лева и да не го направиш, като Тодор Батков."