Главният организатор на тържествата за 100-годишния юбилей на "Левски" Константин Папазов измисли промоция за феновете, които ще си купуват билети за мача с Лацио. "Сините" избраха зала "Универсиада" за място, където ще стартира продажбата на ценните хартийки за подготвяното грандиозно мероприятие за 23 май. Утре там баскетболният "Левски" приема Балкан в трети мач от 1/2-финалния плейоф на първенството, като избраниците на Папазов се нуждаят от задължителна победа, за да не загубят серията, след като в Ботевград записаха две загуби.

Утре в зала "Универсиада" ще има на разположение за продажба 2500 билета за юбилея на "Левски", а който си закупи, ще влиза безплатно на баскетболния мач.

От футболния клуб на "сините" потвърдиха новината и призоваха колкото се може повече ултраси да бъдат на решителния двубой с Балкан и да дадат криле на Брендън Хийт и компания.

"Левскари, утре, 14.05.2014г., в 17:00 часа, пред зала "Универсиада" ще започне  предварителната продажба на билети за мача с Лацио. Избрали сме зала "Универсиада" за старт на кампанията по продажба на билетите, защото от 18:00 ч. там "Левски" ще  играе в изключително важен двубой срещу Балкан. Призоваваме всички на мача, да напълним залата и да подкрепим Тити и момчетата! И да бъдем от първите щастливци, които ще закупят своя билет за дългоочаквания вековен ден. С тези билети ще можете да влезете безплатно на мача с Балкан. Билетите ви няма да бъдат късани и няма да се нарушава тяхната цялост. Билетите да не се предоставят на трети лица, за да упражняват контрол за достъп повреме на мача с Балкан. Да се съхраняват до влизането на стадиона на 23.05.2014 г.", съобщиха от "Герена".