Локомотив (Горна Оряховица) разби Янтра с 9:0 като домакин в мач от 27 кръг на Северозападната "В" група. Таранът Тихомир Кънев наниза 7 гола, а домакините вече имат голова разлика 105:24. Още в 3-ата минута Любо Генчев подаде на Кънев, който засече топката в мрежата за 1:0. При нова атака в 9-ата минута Кънев удвои резултата, след като с лекота премина през защитата на гостите. Нападателят стигна до хеттрик в 32-ата минута, а малко след това вкара и четвъртия гол с мощен удар от 16 метра.

Головата канонада се поднови в 48-ата минута. Балъков изпусна да отбележи с глава, но топката се върна в краката на Кънев, който направи 5:0, пише sport-vt.com. Най-чистото положение за Янтра беше в 69-ата минута, когато Алекс Сгрипаров шутира, но Пламен Христанов изби топката. Тя обаче попадна в непазения Светослав Йорданов, който не успя да вкара на празна врата.

В 72-ата минута Локо (ГО) спечели и дузпа за нарушение срещу Любо Генчев. Тя бе изпълнена от голмайстора Кънев за 6:0. Седмия гол вкара Красен Трифонов, който бе изведен от Венцислав Трифонов в 80 минута, откъсна се от защитата на гостите и безпроблемно отбеляза. Любо Генчев подаде хубав пас отдясно на Кънев, който бе точен за 8:0. Минута преди края Явор Генчев оформи крайното 9:0. След мача футболистите на Локомотив изписаха на публиката с фланелки „100 - подарък за вас“.

Локомотив (Горна Оряховица)
: Христанов, Фиданин, Л. Стефанов (46 - В. Трифонов), Й. Петров (46 - Явор Генчев), Стоев, И. Петров, Любомир Генчев, Антонио Балъков, М. Иванов (60 - Савченко), Кънев, Кр. Трифонов.