Литекс не се е отказал от идеята да атакува титлата на България. Въпреки това треньорът Миодраг Йешич отказва да говори за крайната цел на „оранжевите“, които изостават на 5 точки от шампиона Лудогорец преди директния сблъсък между двата тима в неделя.
 
"Още в началото казах, че искам Литекс да играе от мач на мач по-добре и мисля, че така се получава на практика. В плейофите силите са изравнени и всеки може да победи всеки, така че няма да е изненада, ако спечелим срещу Лудогорец", коментира сръбският специалист пред ТВ 7.
 
Треньорът на Литекс няма да може да разчита на двама от тримата младежки национали на България, които получиха контузии в контролата с Румъния. Това са нападателите Кирил Десподов и Георги Минчев.
 
"Всеки мисли за титлата. Казваме, че няма да я коментираме, но тя си е в нашето съзнание. Гоним я до последно и ако стане – стане. Ако не – стискаме зъби и ще играем в Лига Европа. Господин Йешич е наистина добър тактик и както бихме „Левски“, така ще бием и Лудогорец", заяви Момчил Цветанов.