Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев хвърли нова порция обвинения срещу бившия директор в клуба Атанас Узунов. Преди реванша с Лудогорец (1:0) босът на "смърфовете" обвини бившия си подчинен, че е платил на феновете да хвърлят бомби в дербито срещу "Ботев" (Пд), довели до прекратяването му и последвалото наказание от 3 мача пред празни трибуни. След това Узунов съобщи, че ще съди Коко Динев, който път се закани да стори същото, тъй като имал документи, доказващи "хиляди злоупотреби", извършвани от кума на Христо Стоичков.

"Атанас Узунов се чуди по какъв начин мен да ме няма, за да е той тук. Не съм казал, че си тръгвам. Локомотив е на половин Пловдив и се надявам истинските фенове да се върнат на стадиона. Нека Атанас Узунов ме съди. Аз мога да го съдя също за хиляди злоупотреби. Атанас Узунов като се върна след отпуска ще бъде санкциониран за кражбите, които е извършил", закани се Коко Динев, който даде пример по какъв начин Узунов прибира пари за себе си - "Едно от нещата е, че след първия мач с "Ботев" на техния стадион нашите фенове бяха счупили оградата и от "Ботев" искаха 2400 лева. Атанас Узунов от своя страна настояваше да платим 5400 лева. Това са шокиращи разкрития, но има още много неща."

Динев заяви, че разочарованието е голямо, защото Локо (Пд) е трябвало да отстрани Лудогорец и да се класира на финала за Купата на България.

"Доминирахме през цялото време. Надиграхме Лудогорец. Съжалявам, че нямаше публика. Има фенове, които правят безредици. Как да имаме футбол, като нормалните привърженици не могат да бъдат на стадиона", продължи босът.

"Разочарованието е много голямо, защото заслужавахме да стигнем до финала и да елиминираме Лудогорец. Много фактори ни лишиха от това да играем на финала. На полувремето Камбуров не искаше да излиза, защото беше категоричен, че срещу него имаше нарушение и не ни дадоха дузпа в 14-ата минута", добави Динев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ