Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов реагира бурно след отпадането на полуфинал за Купата на България. Тимът падна от "Ботев" Пловдив с 0:1 в реванша, беше загубил и първия мач с 1:3. Гигов изригна по-скоро за събития от последните седмици, свързани със съдии и декларации. Босът нападна рефера на днешната среща Георги Йорданов и постави ултиматум, че ръководството на съдийската комисия трябва да бъде сменено.

"Съдията не беше нужно да разваля мача, "Ботев" може да победи без помощ. В последно време съм си мълчал, а ме нападаха напрекъснато. Такова ритане безобразно, таков чудо не бях виждал, замълчах си (визира последното гостуване на Локомотив София на Пирин Гоце Делчев). После чух някаква декларация от някакви си от Черноморец. В първия мач си докараха съдия от Варна, а същият отиде да свири нашето гостуване в Гоце Делчев преди няколко дни. Понеже съм си мълчал и понеже стана много смешен плач по една или друга причина това ръководство на съдийската комисия не може да продължи така и трябва да бъде сменено", заяви Гигов.

Босът на Локомотив София пак се върна на двубоя в Гоце Делчев отпреди няколко дни, спечелен с 2:1: "Искам да ви кажа, че съдията вдигна 7-8 картона на техните играчи. Такова ритане, такова отношение към нас, не съм виждал. Играчите все едно са били в Косово, това не е нормално."

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ