Юношеският национален отбор на България (родени 1995 г.) отстъпи с 0:2 на връстниците си от Румъния в контролна среща, която се игра в румънския исторически град Могошоая. Срещата беше част от подготовката на отбора на треньора Александър Димитров за елитния квалификационен кръг за Европейското през май. Специалистът не можеше да разчита на шестима футболисти от "Левски", които бяха спрени от клуба. Същото е положението с трима играчи на Литекс, както и с Георги Китанов от Черно море. Две момчета играят в чужбина - Антонио Вутов и Христофор Хубчев, а Петър Витанов от ЦСКА е контузен.

При това положение Александър Димитров се принуди да вика четирима играчи на третодивизионния Видима-Раковски, както и момче от школата на Локомотив (София). В променен състав "трикольорите" логично отстъпваха и загубиха гостуването в Румъния. Домакините откриха с гол в 34-ата минута, а в 77-ата удвоиха от дузпа.

Титулярният състав на България: Александър Любенов, Преслав Петров, Пламен Гълъбов, Стефан Велков, Александър Василев, Станислав Дрянов, Никола Колев, Даниел Стаматов, Георг Василев, Кирил Десподов, Георги Минчев.

В игра през второто полувреме влязоха и всички останали футболисти от разширения състав на Александър Димитров.