Полузащитникът на "Ботев" (Гълъбово) Даниел Добриков ще пропусне предстоящото домакинство на бившия му тим Хасково заради сватба.

Мачът от 22-ия кръг на "Б" група е в събота от 17:00 часа. Добриков заявил, че точно тогава е на тежка сватба, която не можел да пропусне и заради това няма да играе за гълъбовци.

Над 150 хасковски запалянковци се канят да пътуват до Гълъбово, за да подкрепят любимия си отбор в съботния мач. Част от тях ще пътуват с автобус, нает от бизнесмена Иван Ангелов, който е върл фен на ЦСКА, но винаги е готов да помага на привържениците, поддържащи "червено-белите" от родния му град.

Залогът е много голям и за двата отбора. Хасково е втори в класирането с 40 точки и на всяка цена трябва да се задържи на тази позиция, за да има шанс да влезе в "А" група. „Ботев“ (Гълъбово) е предпоследен с 18 точки и само победа ще му остави шансове да не изпадне в трета дивизия. Освен това хасковлии нямат повече от година победа над гълъбовци. През миналия сезон, когато двата тима бяха в Югоизточната "В" група, гълъбовци записаха две победи, а през есента на Ямача двата тима завършиха 0:0.