Баскетболният треньор Константин Папазов начерта набързо схемата за бъдещето на футболния "Левски". В последните няколко месеца "синята" общност се обединява около идеята да събере пари, за да помага в издръжката. Папазов дори направи сметка как най-лесно да бъдат събрани 5 милиона лева, с които да се помогне за бъдещето на клуба.

"Иска ми се голяма маса от феновете да участват в управлението на своя отбор. Тогава ще бъдем по-малко взискателни към собственика, защото ние ще имаме представител. Ще се сърдим на нашия представител. За да се случи това нещо, трябва да повярваме. Едва ли има нещо, което да калкулира повече вяра от "Левски". "Левски" боледува, той никога не може да бъде болен. Аз съм убеден, че ако докажем лоялност, коректност и прозрачност на този юбилей в това, в което всички се съмняват, в нашето уродливо и крадливо ежедневие, ще успеем и по-нататък.

Само 10 лева на година, което прави по 83 стотинки на месец. Ако ти наистина обичаш "Левски", да съберем 5 милиона. Да кажем, уважаеми господа или господин, сега е Батков, смятам, че е заслужено да е той. Да му кажем, ето, ние искаме да помогнем с 5 милиона. Искаме, защото между нас има супер кадърни юристи, сигурно има наркомани. Така е, но ние не трябва да се делим. Сигурно има и роми, но "Левски" е навсякъде, защото е най-обичаното нещо. Трябва да пазим всеки един фен независимо от неговия интелект. Всеки един фен е потенциал за тази огромна мащабна маса. Този юбилей е нашето воле, да я спрем и да я изиграем. Само че без топка не става, а топката са тези 42 хиляди, които чакаме на стадиона", коментира Константин Папазов.

"Кажете ми господа, толкова ли е трудно да си вземете телефона и да изпратите един смс. Толкова ли е трудно да изпратите 1 лев и тоя Тити Папазов да ви излъже. Ами, ако случайно, този не е лъжец и помогнете. Знаете ли, че на 24 май сутринта всеки фен като се събуди ще бъде по-щастлив, отколкото след онзи гол на Мечо във Верона. За да може отборът на народа да се управлява от народа ми трябват тези 500 хиляди, които ще дадат по 1 лев. Сигурно този 1 лев им е сутрешната закуска, но те имат сърце като моето - за "Левски". Онези, богатите ги има, те ще помогнат, но на мен ми трябва тези, които ще дадат по 1 лев", завърши емоционалната си реч треньорът.