Героите от ЦСКА поляха подобаващо поредната победа срещу "Левски". След като вчера се наложиха с 3:1 над вечния враг, "армейците" взеха по душ и незабавно се отправиха към Студентски град. "Червените" загряха в едно от най-вървежните кафенета, намиращо се в близост до УНСС. Около полунощ купонът се пренесе в дискотеката на фолкпевеца Константин. Веселбата беше на макс, а нощният клуб беше пълен със студентки.

На традиционното за понеделник вечер ретро фолк парти се явиха лидерът на ЦСКА Емил Гъргоров, защитникът Венцислав Василев и още няколко футболисти от тима на Стойчо Младенов. "Червените" бяха в приповдигнато настроение и заслужено разпуснаха сред засуканите студентки. Бадема и компания зарадваха феновете на ЦСКА в дискотеката и с удоволствие се снимаха с тях.

В нощния клуб имаше и други известни гости. В един момент при цесекарите цъфна и скандалната моделка Катрин Вачева, която преди години нашумя покрай Орлин Орлинов, когато твърдеше, че е яла бой от тогавашния футболист на ЦСКА.