Второ поредно равенство постигна Тампа Бей Роудис в първенството на Северно-американската сокър лига (НАСЛ). В среща от втория кръг Георги Христов и съотборниците му завършиха при 1:1 в гостуването си на Инди Илевън от 2-ия кръг на сезона.

Българският нападател игра цял мач за Роудис. През първата част топката основно минаваше през него по левия фланг, където успешно си комбинираше с Антъни Уолъс. Христов бе близо да се разпише, но в 15-ата минута негов удар бе отразен блестящо от вратаря Кристиан Найт.

Резултата откри Браян Шивър в самото началото на втората част. В 58-ата пък Георги Христов получи жълт картон. След попадението домакините бяха по-активни в предни позиции, но не успяваха да поразят вратата на Мат Пикенс. Все пак усилията им бяха възнаградени с изравнително попадение на Ерик Норалес в 81-ата. Гол, който единствено фиксира крайното 1:1.

В класирането на НАСЛ Тампа е на седмо място от десет тима с актив от 2 точки. Инди също е с 2 т, но на позиция по-напред. В следващия кръг, на 26 април, Георги Христов и съотборниците приемат Атланта Силвърбекс.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ