Димитър Бербатов е наблюдавал на живо загубата на Григор Димитров от Давид Ферер на осминафиналите на тенис турнира в Монте Карло, съобщиха източници на БЛИЦ. За да не го разпознаят хората, Митко се е дегизирал, с нахлута до очите шапка и с тъмни очила. Нападателят на Монако умишлено си купил билети не във ВИП-ложата на корта, а някъде из по-високите места.
 
“Знаете, че Бербо е странна птица. Той не обича много да се шуми около него и поради тази причина предпочете да не става център на внимание”, уточниха близки до Бербатов.
 
Митко и Гришо са се виждали поне три-четири пъти в Монако, докато вървеше участието на тенисиста на турнира от сериите “Мастърс”.
 
“Това нямаше как да не се случи, защото двамата се познават открай време. Преди години още Григор стана стипендиант от фондацията на Бербатов. Освен това Гришо се настани в хотел “Монте Карло Бей”, където Бербо живее заедно със семейството си. Митко отказа да се настани в апартамент, който шефовете на Монако му предложиха след трансфера в края на януари. Веднъж вечеряха заедно, после и обядваха. Обсъждат съвместен и доста интересен проект. Всичко е още в зародиш и няма как да научите повече подробности”, издадоха близки до двамата популярни спортисти.