След 20-ата си поредна победа на професионалния ринг, родното боксово страшилище Кубрат Пулев се отдаде на заслужен купон. Кобрата, брат му Тервел Пулев и компания окупираха ВИП-а на Night Flight тази нощ. Наздравиците, разбира се, бяха на Кубрат, който преди дни се върна от Германия. Там на международната галавечер на професионалния бокс в зала „Щатхале” в Рощок, нашият Голиат смаза без никакви усилия Ивица Перкович. Хърватинът, осъзнал, че е безсилен пред Кобрата, се отказа в четвъртия рунд на мача.

„Абе, къде е Андреа?!”, питаха се снощи всички в дискотеката на Петко Димитров и Иво Тонев. Сексапилната блондинка изненадващо не пърхаше край Пулев. Но за сметка на това на десетина метра от него пърхаше Преслава. Купонът на Пулеви съвпадна с концерта на поп фолк иконата от Добрич, която по традиция изпълни до дупка най-елитния столичен клуб.

"За успокоение на хейтърите, няма разрив в здравата любовна връзка между Кубрат и Андреа. Оказа се, че по същото време дивата е имала участие, а пък Пулев не я придружил, тъй като предпочел да полее победата си над Перкович в Night Flight, както го прави след всеки свой успех. И докато Кубрат бе звездата сред публиката, звездата от сцената, Преслава, опръска със сексапил клуба. Вечно усмихнатата изпълнителка се раздаде като за Световно и в продължение на почти два часа пееше хит след хит. Цветето на сцената получи цветя от своя добър приятел, коафьорът Мирослав Ангелов, който се забавляваше с песните й в компанията на миската Звезделина Иванов", информираха още от нощния клуб.

Атракция бяха и компания от дами, дошли на моминското парти на своята приятелка. Те я закичиха с лента „Най-секси булка”, часове преди наистина да облече разкошната си сватбена рокля.