Полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев се закани на противниците на "сините". Националът индиректно нападна Литекс по време награждаването му за футболист на месец март. Гаджев заяви, че "сините" не се намират в добро състояние и поради тази причина всички искат да ги смачкат. Както е известно, халфът пропуска вечното дерби с ЦСКА в понеделник заради наказание.

"Благодаря за наградата. За мен и моя клуб е чест, че съм тук. Надявам се в понеделник да се получи един спектакъл. Дано двата тима мислят единствено за победата, за да може да се получи интересен мач. Защото в последните години играем предпазливо, за да не загубим. Искам да отправя един апел. Нека на най-големия християнски празник превърнем дербито в празник, а не във война", заяви Гаджев.

"За нас срещата с ЦСКА е доста важна, тъй като до голяма степен може да ни осмисли сезона. Съжалявам, че няма да играя във вечното дерби, но това е футболът. Ама дори и да не бях получил жълт картон в мача с Лудогорец, щях със сигурност да получа такъв срещу Литекс. Може би повечето от вас знаят причината. Няма да навлизам в подробности, всеки както иска да тълкува думите ми. Нали всички гледахме мача с Литекс. "Левски" не е в състоянието, което му подхожда и всички гледат да ни смачкат, но няма да им позволим да го сторят", каза националът.

Гаджев подкрепи мнението на Георги Иванов и също като Гонзо заяви, че е по-добре през тази година "сините" да пропуснат евротурнирите. "Въпреки че съм раздвоен около това мнение, е по-добре тази година "Левски" да не играе в Европа. Навръх 100-годишнината оставихме черно петно в историята на клуба. Затова смятам, че ще е по-добре да се съсредоточим в изграждането на силен отбор за следващата година. Няма смисъл да излизаме на международната сцена и да ни бият слаби отбори... разни анонимници", коментира Гаджев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ