Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази задоволство си от постигнатия добър турнирен резултат - победата с 2:0 над Локомотив (Пловдив) в първия 1/2-финал за Купата на България. Спецът каза, че има забележки към своите, но донякъде влиза в положението на футболистите си, които са на предела на възможностите си заради многото мачове, които им се събраха този сезон.

"Имам определени забележки, особено през първото полувреме. Второто беше по-добро, но си личи, че в дадени футболисти има много умора. Сега има прекъсване за нашия отбор и ще дам почивка някои играчи, за да могат да отпочинат. 57-и мач ни е, мисля, за сезона, така че е оправдано да има умора. Виждате, че футболистите са на предела на силите си", заяви наставникът на Лудогорец.

"Като цяло и времето беше такова, че не можеше да се покаже кой знае какво. Опитаха се и двата отбора да играят футбол. Къде по-сполучливо, къде по-малко. Играхме на моменти много бавно, изключително мудно. Имаше ситуации, когато вместо да се опитаме да играем вертикално, ние пак си подаваме хоризонтално. Излишно водене имаше, направиха се и непредизвикани грешки, но смятам, че постигнахме добър турнирен резултат", каза Стоев.

Той обясни защо новото попълнение Вандерсон е пристигнал в Разград един месец преди края на сезона и още толкова преди началото на лятната подготовка.

"Вандерсон дойде по-рано, за да се адаптира, за да може отборът по-добре да го приеме. Имам впечатления от него. Гледах го доста време, добър футболист е. Надявам се да се адаптира по-бързо към българския футбол и да може през лятото да помогне и да допринесе за надграждането на отбора", завърши Стоев.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ