Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков заяви след загубата с 0:2 от Лудогорец в Разград, че "смърфовете" все пак имат шанс на реванша след седмица на "Лаута". Спецът изтъкна след поражението в първия полуфинален мач за Купата на България, че шампионите не се нуждаят от съдийска помощ, за да печелят двубоите си. Станков е недоволен от отсъдената дузпа за нарушение на Ангел Йошев срещу Роман Безяк, която Христо Златински вкара за 2:0.

"Играхме добре, имахме своите шансове за гол, но не успяхме да отбележим. При първия гол на Лудогорец беше неприятно, защото получихме попадение в края на полувремето. Мисля, че Лудогорец нямат нужда от такава съдийска помощ за втория гол. Трябва да видя повторението на ситуацията за дузпата", каза Станков.

"Жалко е, че когато останахме с 10 души някои наши играчи се включиха под техните възможности. Очаквах повече от тях, но не се получи. Имаме своите шансове за реванша. Мисля, че в завършващата фаза трябва да имаме по-голяма настоятелност. Здравко Лазаров е много важен за отбора, видя се липсата му и при статичните положения. Бях принуден да направя и някои корекции в нападението. Ще го имаме обаче за реванша. Тепърва ще разберем какво е състоянието на Хамед Намуши, който се контузи днес", добави треньорът на Локо (Пд).

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ