Футболистите на Пирин (Гоце Делчев) намериха нетрадиционен начин да свалят напрежението и се снимаха в клип. Той бързо стана хит сред феновете на неврокопчани, които се скъсаха да го „лайкват“ и да окуражават момчетата от тима. За да забравят по-бързо за съдийските тесли, които напоследък станаха традиция в ущърб на южняците, предпочетоха да разтоварят с танц в стил „Харлем шейк“, а арена на събитието стана съблекалнята на Градския стадион в южния град със специалното разрешение на клубните управници, пише struma.bg.

Заснемането стана преди тренировката на отбора, а режисьор на клипа бе дипломираният възпитаник на факултета по изкуствата Слави Хаджиев. Това не бе първият му късометражен проект, но бе оценен по достойнство от запалянковците на Пирин. В лентата i него особено деен участник бе и талисманът на тима Младен Илиев – Маджо, който влезе в кожата на тартор на групата.

Във въпросният кип той бе главно действащо лице, което даде тон на купона. В него кожата на треньор се въплъти Костадин Башов, който обяснява на бяла дъска схема на своите съотборници. Основни действащи лица, които с особен интерес се вглеждат безспорният любимец на тима Ели Маркес, Марио Близнаков, Любомир Гуцев, вратарят Ангел Юсев, Огнян Стефанов, Васил Панайотов и младокът Мариян Ловков. Всички те вдигат щуро парти на фона на маниашка музика пред камерата и сменят костюмите с „униформи“ от различни краища на света, танцувайки със сериозен жар.

Всичко това стана под сериозния зрителски интерес и на останалите съотборници, които даваха ползотворни идеи и хрумвания на режисьора Сави Хаджиев и своите колеги.

Клипът бе заснет за кратко време и без много дубъли, това се дължеше на добрите тренировки, които преди това бяха направени.
Според мнозина въпросният клип е заздравил атмосферата в отбора и е вдигнал духа на играчите, които напоследък търпят само удари от страна на различни отговорни футболни фактори.