Страхотен шум предизвика публикуваният в профила на Христо Стоичков в "Туитър" скрийншот на айпада му. Както вече стана ясно, над снимка на Камата с разперени ръце след попадението срещу Германия в САЩ, се забеляза отворен популярен порно сайт. Гафът на Ицо отекна в почти цяла Европа, та дори и Америка. Английският "Мирър" го оневини, допълвайки, че Стоичков е станал жертва на технологиите. Ицо индиректно призна, че посещава въпросния порносайт, след като отвърна на въпрос на фен: "Май гледаме порно, а? с "Трябва да се работи."

Почти веднага след разпространената снимка заваляха мнения в различни интернет сайтове. Кралицата на порното Джена Джеймисън, която на 9 април навърши 40 години, заяви "Хей, непослушно момче, хайде да си поиграем." Цитатът е от форума на сайта "Блийчър рипорт." според италианския "Госип Нюз" апетити за поне една нощ с №8 има местната порнозвезда Леа ди Лео, която бе оплетена в интриги и с Валери Божинов.

С Ицо се закачи и една от колежките му, с която се засича по време на коментаторската работа в мексиканската "Телевиса" - Линдзи Касинели. БЛИЦ вече писа за чаровната дама със сериозен бюст, която често е в компанията на Христо. "Ах, какъв палавник се оказа!", написа американката в профила си в Инстаграм.

18.jpg