Новият шеф на спорта в bTV Крум Савов размаха метлата и освободи шестима oт служителите в телевизията. БЛИЦ разбра, че движещите до днес спортната секция zonasport.btvnews.bg са без работа. Спортният сайт доскоро беше оглавяван от Красимир Минев, но след идването на Савов нещата коренно се променили. Бъдещето на страницата към момента е неясно.
 
Сайтът не функционира от снощи, като последната публикация е за мач от Лига Европа - "Валенсия стигна до чудото - потопи Базел след 3 гола пасив".
 
Цял ден на страницата няма поместен нито един материал. Основната версия е, че сайтът ще бъде закрит, а друга гласи, че Крум Савов е решил да подмени екипа. Началникът е намерил начин как да разкара досегашните служители и на техни места смятал да доведе спортни журналисти, с които преди е работил.
 
Досегашните репортери, поддържали страницата, получили уверението, че не са уволнени, а освободени от длъжност, като страните подписали споразумение. То гласяло, че пишещите братя ще получат по няколко заплати като обезщетение.