На цял футболен отбор му изтичат договорите с ЦСКА. Става въпрос за точно 11 играчи, като двама от тях напускат Борисовата градина със статут на свободни агенти след края на сезона. Това са Марсиньо и Томаш Черни.
 
Ето и останалите 9 имена:
Жереми Фо-Поре, Валентин Илиев, Апостол Попов, Венцислав Василев, Антон Карачанаков, Тодор Янчев, Мартин Петров, Омар Косоко и Гуидо ди Вани. Уточняваме, че аржентинският нападател не е собственост на ЦСКА, а е преотстъпен до края на сезона.
 
От Борисовата градина признаха пред БЛИЦ, че съвсем скоро повечето от въпросните футболисти ще подпишат нови договори.
 
“Вече сме разговаряли с Вальо Илиев. Дадохме му нашето предложение и очакваме до дни да седнем на масата за заключителни преговори с него.  Същото се отнася и за Апостол Попов и Венци Василев. Мартин Петров ще ни уведоми в началото на май за решението си. Тогава и Тодор Янчев ще каже дали ще сложи край на кариерата си или ще поиграе още една година футбол. Ако е така, ще подпишем нов договор. Ако не – Тошко ще влезе в треньорския щаб.
 
Скоро ще отправим оферти и на останалите. Що се отнася до Карачанаков, очакваме неговият мениджър да се върне от Испания и да уточним всичко на 100 процента”, заявиха от ЦСКА.