Странни, скандални и повече от любопитни неща обикалят из Разград в последните месеци. Мълвата забърка в любовен триъгълник трима души – треньора на Лудогорец Стойчо Стоев, бащата на детето-чудо Крисия – бизнесмена Марин Петров, и неизвестната на широката общественост Павлина Гешева, която е родом от Велико Търново, но е живяла доскоро в Разград.
 
Вестник “ШОУ” ни предлага потресаващ материал, в който разказва не само какво се шушука из Лудогорието, но и публикува интервю с един от тримата засегнати. Разказът е повече от потресаващ...
 
Според мълвата въпросната Павлина, която е на 28 години, първо е имала връзка с Марин Петров, а впоследствие е започнала да сваля и наставника на Лудогорец. Това пък довело до разваляне на отношенията между треньор и бизнесмен, които преди това са били приятели.
 
Говори се, че за да спаси семейството си и да запази честта си, Стойчо Стоев е решил да избяга от разградския клуб. Той вече е задействал преминаването си в чуждестранен отбор и категорично е отказал да подпише нов договор, за което БЛИЦ първи писа вчера.
 
За какво точно става въпрос и какво отговориха Стойчо Стоев и Марин Петров – чете единствено в най-новия брой на вестник “ШОУ”, който от днес е на пазара.