Българският боксьор Кубрат Пулев говори веднага след победата си над Ивица Перкович по време на боксовата галавечер в Росток. Кобрата отказа хърватина след само три рунда.
 
„Радвам се, че имаше хора в залата – доста българи. Радвам се и за хората, които ме подкрепяха пред екраните. Добре е, че ги зарадвах и спечелих още една победа за България. Ситуацията беше доста изнервена заради липсата на съперници. Така е в големия бокс – мръсните номера са нещо нормално. Това ми помага да стана по-силен и устойчив психически“, обяви Кубрат Пулев.
 
„Този съперник не беше от моята класа. Няма да се правя на герой, че е било колко трудно. Това няма да ми отива. Съперникът не беше проблем, но трябваше да бъда концентриран, за да не допусна някой удар. Мисля, че ако не се беше отказал, щях скоро да го победя“, анализира 32-годишният боксьор.
 
„Надявам се скоро да се изправя за световната титлата. Това го очаквам, но очаквам и още повече номера от страна на братята Кличко. Мисля, че най-издържливият и най-постоянният печели. Аз съм се въоръжил с търпение. Надявам се, че моите промоутъри ще притиснат Кличко за мача. Той трябва да каже, кога ще се проведе този мач или ще освободи световната титла. Има си правила на световната федерация и те трябва да се спазват“, завърши Кобрата.