Легендата на българския футбол Христо Стоичков говори по актуални теми в интервю за "Нюз 7".Камата коментира продажбата на акции в ЦСКА, евроуспехите на Лудогорец, юбилея на "Левски" и много други. Ето какво каза Стоичков:
 
ЗА АКЦИИТЕ НА ЦСКА
- Аз ще чакам като останат накрая. Ако не им достигат... На двама души съм подарил акции. Христо Запрянов, доцента, когото много уважавам. Другият, когото също много обичам и уважавам е корифеят в съблекалнята Бате Добри. На двамата им подарявам по 150 акции.
 
ЗА ЛИТЕКС
- Проблемът е, че много от тази футболисти, които ги налагах през миналата година, вече ги няма на терена. За мен това е много болно и обидно. Но има си там специалисти, които разбират много от футбол. Които мешат кашата...
 
ЗА ЛУДОГОРЕЦ
- Не ме учудва това, което постигна Лудогорец тази година. Когато се работи правилно, винаги има резултати. Една, две, три години и резултатите идват. Когато се кара през просото, никога няма да има резултати. Както са тръгнали, пак ще станат шампиони. Три пъти поред шампион... да се наслаждават на успехите, които постигат. С един добър треньор като Стойчо Стоев. Бил е при мен в Етрополе, познавам неговите качества.
 
ЗА "ЛЕВСКИ"
- Той господин Вуцов каза - Ние стадион нямаме, а искаме да правим юбилей. (смее се). За този отбор какво да кажа, отдавна съм го подминал, каквото и да кажа, ще е малко.
 
ЗА "БОТЕВ" (ПЛОВДИВ)
- За мен по-важно е, че човекът (Станимир Стоилов) остава да си работи. Има си президент, има си собственик, така че...С мен не е разговаряно по тази тема.
 
ЗА ЖИВОТА В МАЯМИ
- Знаеш ли колко ми е хубаво в Маями? Тука кашата много пари, а там ми е спокойно. Имам един час работа на ден. Голф, спокойствие.
 
ЗА ЦВЕТИ И ГРИШО (с които се срещна на тенис турнира в Маями)
- Трябва да отделим по-голямо уважение и към Цвети, и към Григор.  Те са двамата, за които се говори най-често. Няма да е чудни Григор да тръгне по моите стъпки, макар, че футбола няма нищо общо с тениса, но по слава...да.