"Левски Бол" спечели с 3:1 гейма (23:25, 25:20, 25:18, 25:21) дербито срещу ЦСКА. Сблъсъкът беше от 19-ия кръг на Националната волейболна лига. Избраниците на италианския треньор Джузепе Лорицио загубиха първия гейм, след което съумяха да обърнат резултата и да се поздравят с победата. Дербито се състоя пред повече от 500 зрители в зала "Христо Ботев" и започна с нещо искрено. Волейболистът на "Левски Бол" Симеон Александров предложи брак на приятелката си Михаела. Звездата на "сините", който стана най-резултатен в мача със 18 точки в актива си, отиде в трибуните при любимата си, за да й предложи.

Играчите на двата отбора пък изписаха с букви на фланелките си: "Мише, ще се омъжиш ли за мен?". В този момент всички в залата бяха на крака и бурно аплодираха влюбените.

След успеха над вечния враг "сините" остават на 4-ото място във временното класиране на Суперлигата. Балансът на "Левски Бол" е 12 победи и 7 загуби, докато Александър Попов и момчетата му имат 10 успеха и 9 поражения и се смъкнаха на 6-ата позиция.