Най-успешният ръководител на "Левски" в новото време Наско Сираков продължава да се вълнува от случващото се в любимия му клуб. Легендата отново коментира скандалната случка с разсъбличането на Ивайло Петев от феновете, довела до неговото напускане на "Герена". Сираков все пак сподели, че е "за", строежа на стадиона и смята, че Иво Тонев иска да направи нещо добро за "Левски". Легендата гостува в предаването "Тази неделя" по bTV. Заедно с него бе и съпругата му Илиана Раева, която вече се пусна в политиката.

"При всички положения жената е командирът в къщата. Мислим си, че правим това, което искаме, но като се замислиш, виждаш, че през годините е ставало това, което иска жената. Не мога да спра Илиана към политиката, мога само да я подкрепя. Един политик вкъщи е достатъчен, все пак някой трябва да обръща внимание и на децата. Преди много години имах предложение да вляза в политиката, но не се виждам в тази роля", каза Сираков.

Той се върна и към скандала при представянето на Ивайло Петев като треньор на "Левски". Тогава наставникът бе съблечен от група привърженици на "сините", несъгласни с неговото назначаване.

"Времето няма да изтрие това петно, най-срамното в 100-годишната история на този голям клуб. Напуснах, защото това не е моят "Левски", за който съм си отдал 30 години от здравето и живота. Десет наркомана или лумпена не може да командват и да определят политиката на клуба. Жалко е, че сигурно има хора, които стоят зад тях. Звучи ми адски смешно, че те спонтанно са дошли и са решили да съблекат треньора", коментира Сираков.

"Левски" от години върви надолу. Там, където има многовластие и размиване на отговорности, не води до никъде. Щях да им направя един от най-големите подаръци в историята, докарвайки Петев за треньор. Убеден съм, че това щеше да бъде вторият Станимир Стоилов. В "Левски" се похарчиха много сериозни пари, а няма резултати. Мисля, че Тодор Батков вече тотално изнемогва финансово, което е нормално. В България е много трудно един човек да издържа футболен клуб на най-високо ниво. Рано или късно той ще си тръгне. В очите на хората изглежда, че колкото по-рано, толкова по-добре. Важното е обаче кой ще дойде след него. Защото много неща в България никой не ги казва и остават скрити за хората. Не е нормално да ме питат мен откъде идват парите за "Левски". Ние сме европейска държава. Това е смешно", каза още бившият капитан на "сините".

"Сигурно ще стъпя пак на "Герена". Трудно е човек да каже "никога". Колелото се върти, нищо не се знае", добави Сираков.

"Все някога "Левски" ще има нов стадион. Аз съм радостен от факта, че се започна строежът на нов стадион.  Със сигурност стадионът няма да е готов за май месец, но това няма значение. Важното е, че се прави такова нещо. Хубаво е в България да се строят нови стадиони. Имаме нужда от това", добави членът на Изпълкома на БФС.