Черноморец (Бургас) записа поредна победа в контролните срещи от подготовката, след като спечели с 2:0 срещу тима на Добруджа. Срещата се игра на тренировъчната база „Гнездо на акули“ в Бургас.

И двете попадения паднаха в самото начало на двубоя. Първо в 7-ата минута Крум Стоянов проби от ляво, пусна остър пас в наказателното поле, където Годфред Бекуе беше най-съобразителен и отбеляза за 1:0. Само 4 минути по-късно избраниците на Димитър Димитров-Херо отбелязаха второ попадение. Чико Гомес беше съборен в наказателното поле на противника и съдията Стефан Павлов отсъди дузпа. Точен от бялата точка беше едно от новите попълнения на тима - Милен Василев.

През втората част бургазлии отново извършиха множество смени в състава, давайки възможност за изява на всички налични състезатели. Въпреки многото опасности пред вратата на гостите и изключително фрапантните пропуски на Юго и Люроа, резултатът в крайна сметка остана непроменен. На този етап към Черноморец се присъединяват Бранимир Костадинов, Славчо Шоколаров, Милен Василев и Симеон Райков, който дебютира днес.

Днес е и последният ден на "акулите" в лагерна обстановка. Бургазлии се прибират от дългия лагер в Поморие, като до началото на първенството ще се подготвят в домашни условия. Остават две проверки, като първата е идната сряда срещу втородивизионния Хасково.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA