Спекулациите около бъдещето на Димитър Бербатов се засилват още повече. Навършилият вчера 33 години нападател на Фулъм явно ще бъде главно действащо лице в края и на този трансферен прозорец.

На Острова съобщиха за изненадващи кандидати за българина в последния момент.

"Мирър" и "Дейли Мейл" разпространиха информацията, че Монако е готов да се намеси в борбата за българина, но се позовава на не много сериозни източници.

Френският клуб търси централен нападател за остатъка от сезона след тежката контузия на звездата Радамел Фалкао. Монегаските дори отправиха оферта към Ювентус за Мирко Вучинич, но черногорецът я отказа.

Според някои букмейкъри на Острова именно Монако е на второ място сред фаворитите за подписа на българина, след Тотнъм. Третият клуб, свързван с Бербатов, отново е Арсенал. Арсен Венгер може да отправи късна оферта за опитния голмайстор, в случай че не успее да привлече исканите от него атакуващи футболисти.

Не по-малко интересна е новината на SportsDirect News, който твърди, че Интер също се включва в борбата за Бербатов.

Любопитното е, че и в този случай той е заместник на Вучинич. "Нерадзурите" бяха много близо до бартер с Ювентус между Гуарин и Вучинич, но преминаването на черногореца в Милано бе блокирано от феновете на Интер.

БЛИЦ още на 27 януари написа, че от няколко дни Емил Данчев е в Лондон заради предстоящия трансфер.

Англия, Висша лига

Трансферите във Висшата лига - зима 2014