Локомотив (София) победи с 2:0 третодивизионния Сливнишки герой в поредната си контрола от зимната подготовка. Двубоят се игра на стадиона на ДИТ в "Драгалевци", а успехът на "железничарите" дойде след попадения на Даниел Генов малко преди почивката и на Антонио Цанков в 87-ата минута.

Новото попълнение на Локо (Сф) реализира за 1:0 в 44-ата минута с директно изпълнение на фаул от около 30 метра и по този начин отново зарадва наставника Стефан Генов. За бившия халф на Интер (Баку) това беше гол във втори пореден мач на "железничарите". Преди дни Даниел Генов се разписа и при успеха с 5:3 над Вихрен в Сандански.

В днешната среща шанс за изява с екипа на Локо (Сф) получиха пристигналият на проби италиански нападател Пио Импалиатели, играл в Шумен, както и бившият халф на тима Иво Иванов, който напусна "Надежда" преди година и половина. Иванов за последно игра в Любимец, като сега има възможност да си издейства договор с "железничарите".

За 2 февруари Локо (Сф) има планирана контрола с "Ботев" (Враца).
 
Съставът на Локо (Сф) от днешния мач: Валентин Галев, Елтон, Марко Ранджелович, Александър Дюлгеров, Камен Хаджиев, Иво Иванов, Том, Искрен Писаров, Маркиньос, Даниел Генов, Пио Импалиатели (Божидар Митрев, Илиян Гаров, Люк Матютю, Димитър Илиев, Антонио Цанков, Христо Бангеев, Славчев, Велковски, Гогов, Йочев)

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA