Черноморец спечели третата си контрола по време на зимната подготовка. Тимът от Бургас се наложи с 4:0 над Несебър. Това е третата резултатна проверка на „акулите“ тази зима, след като първо победиха Созопол с 4:1, а след това отстъпиха на Мастер с 2:4.
 
Милчо Ангелов откри резултата още в 5-ата минута с плътен удар в десния ъгъл на вратата. Пет минути по-късно той удвои аванса на тима на Димитър Димитров. Намиращият се на проби французин Гофред направи 3:0 в 20-ата минута. При този резултат завърши първото полувреме на проверката, която се игра на тренировъчната база на Черноморец.
 
През втората част „акулите“ излязоха с почти изцяло променен състав, като сред играчите беше и бившият национал Радостин Кишишев, който е тийммениджър на клуба. Единствено вратарят Янко Георгиев и дошлият на тестове холандец Бойл Дойл играха цял мач. Именно той вкара четвъртия гол в мача в 61-ата минута. До края на срещата елитният тим пропиля няколко положения за гол чрез новото попълнение Георги Стефанов и Станислав Дрянов.
 
Следващата проверка на Черноморец (Бургас) е в събота от 14:00 часа. Съперник е „Левски“, а срещата ще се играе на градския стадион в Созопол.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА