Мениджърът на Венцислав Христов - Милен Георгиев, разкри пред БЛИЦ, че нападателят подсилва ЦСКА, като ще подпише договор за срок от 2,5 години.

Легендата на бургаския футбол съобщи също така, че "армейците" имат срок от 5 дни, в който трябва да преведат 200 000 евро на Берое.

"Все още няма нищо официално, но е факт, че на ниво клуб-клуб нещата са договорени. Щом всички страни искат сделката да се получи, няма как да не се получат нещата. Венци има да договори още някои неща с ЦСКА. Днес преговаряхме, утре пак предстоят срещи. Смятам, че всичко ще бъде доуточнено и ще подпише. Договорът му ще е за 2 години и половина", разкри Милен Георгиев.
 
"Основното му желание е да играе в ЦСКА. Имаше и други варианти, но ги отхвърли. Ще пътува с отбора за лагера в Турция", потвърди агентът на Венци Христов.

"ЦСКА има срок до 5 дни, в които трябва да преведе сумата на Берое. Тя е 200 000 евро без ДДС", добави Милен Георгиев.

"За Венци е по-добре тази сага да приключи по-бързо, за да се съсредоточи изцяло върху представянето си на футболния терен. Искам да се говори и пише повече за футболните му качества, защото той наистина е много добър футболист. Само си спомнете какви голове вкара есента - на Георги Петков в мача със Славия, а Литекс как ги наказа от малък ъгъл... Венци ще бъде много полезен на ЦСКА и на националния отбор", каза още легендата на бургаския футбол, който наскоро уреди и преминаването на Георги Илиев в китайския Шъдзяджуан.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

000_milen.jpg