Черноморец записа загуба във втората контролна среща от зимната си подготовка. „Акулите“ отстъпиха с 4:2 от бургаския Мастер. Спарингът се игра на тренировъчната база „Гнездо на акули“ в Бургас.

Резултатът беше открит още във втората минута от Емил Николов. За 2:0 вкара бившия играч на Черноморец Цветомир Цонков, в 16-та минута. Десетина минути по-късно Иван Минчев, който е на проби, върна едно попадение за 2:1. В края на полувремето отборът на Мастер успя да отбележи още един гол за 3:1, дело на Мирослав Радев. Момчетата на Димитър Димитров пък пропуснаха доста положения пред вратата, пазена от Кристиян Славов.

През втората част бяха извършени няколко смени в отбора на Черноморец. Една от тях бе Милчо Ангелов, който в 50-та минута с хубав удар в левия ъгъл на вратата направи 3:2. В игра за „акулите“ се появи и Жереми Манзоро, който не успя да запише участие в първия спаринг заради травма. Крайното 4:2 беше оформено в 73-та минута от Петър Колев.

И в тази среща Димитър Димитров-Херо на Черноморец изпробва значителен брой футболисти. Към момента бургазлии са договорили двама нови играчи. Това са офанзивният халф Георги Стефанов, който игра последно в Локомотив (Пловдив), и централният бранител Александър Данчевски, който е с френски паспорт.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА