Звездата на "Левски" Гари Родригес няма да бъде продаван на Лудогорец. Това беше решено на срещата между Тодор Батков и представителите на феновете на "сините", които потърсиха сметка от адвоката за първоначалното му намерение да даде холандеца на разградчани.

На срещата Батков е бил притиснат здраво от феновете, които изрично му заповядали да не продава Родригес на Лудогорец. Заради заплахите адвокатът е клекнал и е уважил искането на запалянковците. Това обаче не означава, че звездата твърдо остава в "Левски". "Сините" може още тази зима да продадат Родригес в чужбина, ако постъпи добра оферта за него.

"Имаме уверението, че Гари Родригес няма да бъде продаден на Лудогорец. Знайно е защо. Имало е такава идея", заяви говорителят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Димитър Байлов след края на срещата в адвокатската кантора на Батков. Сбирката продължи близо 2 часа и половина. На нея присъстваха още трима левскари - председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката, председателят на "София-Запад" Антон Калчев и още един човек от "Фонд Сектор Б".

"Ние го разбираме, чисто и откровено. За пари става въпрос. Освен парите името и идеята "Левски" и любовта към синия клуб струва повече от всякакви пари. Налага се чисто морално да погледнем на нещата. Боли, тежко е, но това е положението.  Винаги има някакви начини. Естествено, не можем да му забраним такова нещо - да продаде Гари Родригес в чужбина. Имал е преговори с португалска агенция, не са се разбрали. Най-вероятно ще има интерес от чужбина, може да го продаде. Но в този момент един от най-основните футболисти да бъде продаден на пряк конкурент за титлата и то за общо взето смешни пари мисля, че не е редно", добави Димитър Байлов.