Разследващи органи ще отправят въпроси към футболисти и треньори на ЦСКА за съмнителен мач, който считат, че може да е уговорен. Става въпрос за двубой на "червените" с Нефтохимик. Вероятно въпросният мач е първият между двата тима от на 17 август на "Българска армия", завършил с победа на домакините 4:0. Тогава гостите от Бургас играят повече от комично и пускат елементарни голове. Важно е да се отбележи, че футболистите на ЦСКА нямат нищо общо с представянето на колегите си от Нефтохимик, но са участници във въпросния двубой. Именно поради това ще бъдат отправени въпроси към тях, като някои от тях са: "Как видяхте двубоя? Струва ли ви се, че противникът играе симулативно" и т.н.

"Най-важното, което трябва да се уточни, е, че ЦСКА няма никаква вина затова какво играе или не играе даден съперник, в случая Нефтохимик. Разследването се прави заради тях", увериха източници на БЛИЦ от Борисовата градина.

Подобни въпроси за съмнителни двубои ще бъдат отправени и към други отбори, които са играли срещу познатите със странните мачове и резултати тимове от долната половина на класирането в "А" група.

ВИЖТЕ КАКВО НАПИСА БЛИЦ НА 27 СЕПТЕМВРИ ПО ПОВОД ПРЕДСТАВЯНЕТО НА НЕФТОХИМИК

ВИДЕО ОТ МАЧА ЦСКА - НЕФТОХИМИК (4:0)