Красота, уют и топлина лъхаше от благотворителния търг, организиран от волейболен клуб ЦСКА. Десетки видни гости присъстваха на събитието в балната зала на Централния военен клуб. Сред гостите бе основният двигател, който все още държи волейболния клуб жив - Александър Попов, легендата Аспарух Никодимов, Валентин Михов, Тони Зетова, Любо Ганев, Борислав Кьосев. За доброто настроение се погрижиха Мария Илиева и Йорданка Христова.

На търга бяха разиграни реликви и предмети с висока емоционална стойност, дарени от прочути български спортисти и приятели на волейболен клуб ЦСКА. Сред дарителите бяха Стефка Костадинова, Кубрат Пулев, Димитър Бербатов, както и много волейболни легенди на България. 47 700 лева е набраната сума, която ще се използва за ремонт на спортните зали на клуба и за подпомагане на школата за млади таланти.

Невероятен жест направиха момчетата от фен фракцията "Офанзива". Те спечелиха наддаването за шампионската купа от сезон 2009/2010 година, като никой в залата не предложи повече от заявените от тях 5000 лв. След това хората от "Офанзива" върнаха купата на клуба с думите, че мястото й е там. "Волейболен клуб ЦСКА е голям клуб, защото има невероятни привърженици. Нашите приятели от "Офанзива се включиха в благотворителния търг и спечелиха наддаването за шампионската купа от сезон 2009-2010. Жестът им обаче стигна още по-далеч, когато те обявиха, че връщат купата на ЦСКА, защото мястото ѝ е в клуба. Дълбок поклон пред всички вас и вашата безгранична любов, момичета и момчета. Докато ви има, ще го има и ЦСКА!", коментираха от клуба./БЛИЦ

5_1.jpg